Adviesbureau onderwijs

Met welk schoolbeleidsplan realiseren we echt verandering? Hoe krijg ik mijn team in beweging? Hoe werken we aan een nieuw onderwijsconcept en zorgen we dat iedereen mee kan? Samen met adviesbureau Goed geschud vind jij dé oplossing voor jouw vraagstuk. Met opschudding en zonder ingetrapte open deuren.  

Hiervoor moet je bij
ons zijn

We maken scholen sterker en beter. Andere scholen hielpen we bijvoorbeeld bij:

  • Meerjarenplannen met draagvlak en lef
  • Een onderwijsvisie die houvast geeft
  • Gedragsverandering bij docenten
  • Betere besluitvorming en samenwerking
  • Levensecht leren door publiek-private samenwerkingen
  • Concrete resultaten door stevig en betrokken projectmanagement
  • (Inhouse) opleidingen voor leidinggevende

Meer weten? Bel Marlies!

Marlies Willemen

06-57997209

marlies@goedgeschud.nl

De oplossing die jouw school in 
beweging brengt

Hoe verbeter je het taal- en rekenonderwijs als school? Hoe kunnen we als MT beter samenwerken? Hoe komen we tot een gedragen onderwijsvisie? Hoe verleiden we onze medewerkers tot nieuw gedrag dat hoort bij onze visie? Door onze ervaring binnen het onderwijs begrijpen we dit soort vraagstukken snel. Met onze creativiteit, eerlijkheid en betrokkenheid voegen we nieuwe perspectieven toe. We springen bij als het even niet loopt. Dat doen we niet vanaf de zijlijn, maar als onderdeel van de organisatie. Met de medewerkers én de leerlingen. Zodat we meer impact maken. Samen brengen we jouw organisatie in beweging.

Opdrachtgeveraan het woord

{

Levendigheid en creativiteit, dat zijn voor mij wel de kernwoorden in de samenwerking met Goed geschud geweest. De medewerkers van Goed geschud luisterden goed naar de problematiek, en zochten actief naar oplossingen. Hun creatieve werkwijze betekende ook dat niet alles van tevoren vastlag. Zowel qua vorm, als qua inhoud. Neem ze vooral in de arm als je voor een fris en dynamisch proces gaat, dat tot een eindproduct leidt waar je medewerkers en doelgroepen zich in herkennen.

Henriëtte Treurniet, Netherlands School of Public Health

Leergang onderwijskundigleiderschap

Wil jij weten hoe je meer grip krijgt op jouw werk en hoe je jouw team meeneemt in een frisse onderwijsvisie? 

Deze driedaagse opleiding over effectief leiderschap in het onderwijs is bedoeld voor alle leidinggevenden in het middenmanagement van het mbo, die verder willen komen in hun werk.

Marlies tekent een strategie voor het onderwijs op het bord

Onderwijs advies voor elke sector

Als onderwijs adviesbureau werken wij voor het voortgezet onderwijs, het MBO en Hogescholen. Onze onderwijs consultants kennen het onderwijs van binnen en van buiten. Bijvoorbeeld doordat ze ervaring hebben als schoolleider en als geen ander weten hoe weerbarstig de dagelijkse praktijk is. Door deze ervaring begrijpen we vraagstukken snel. Met onze creativiteit voegen we nieuwe perspectieven toe en brengen we beweging.

Advies voor het voortgezet onderwijs

In het voorgezet onderwijs ondersteunen we scholen bij het ontwikkelen en tot leven brengen van een nieuwe strategie. Ons onderwijsadvies voor het voortgezet onderwijs is gebaseerd op praktijkervaring én bewezen interventies. We zorgen er voor dat verandering duurzaam is en inspireert.

Advies voor het middelbaar beroepsonderwijs

Het MBO kennen we als onze broekzak. We bouwen aan sterke teams die op een vooruitstrevende manier onderwijs vormgeven. We geven krachtig onderwijsadvies voor het middelbaar beroepsonderwijs dat steeds gericht is op duurzame verandering.

Advies voor het hoger onderwijs

We zijn ervaren in het begeleiden van complexe processen waar veel belangen bij elkaar komen. We zoeken met ons onderwijsadvies voor het hoger onderwijs steeds naar een creatieve aanpak om de beweging te brengen die noodzakelijk is.

Onderwijs advies team van Goed geschud

Succes verhalen

Zoek ons op

Heb je een vraag? Of wil je gewoon een keer koffie drinken? Bel een van ons of neem contact op via het contactformulier.

Groeten van Frank, Arthur, Marlies, Sophie, Lieke, Eva, Stella, Noa, Renée, Morris, Anne, Jasper, Bas, Ileen & Maaike