Over
ons

De naam ‘Goed geschud’ zegt het al. Wij willen organisaties –  misschien wel de maatschappij – opschudden. We zijn denkers én doeners die zorgen voor beweging.  Dat doen we op onze eigen manier: vriendelijk, creatief, kritisch en resultaatgericht. Gericht op maatschappelijke impact.

Altijd samen met organisaties en de doelgroep waarvoor onze opdrachtgevers hart hebben en wij ook.

Onze
kernwaarden

Gericht op maatschappelijke impact houden wij vast aan de volgende kernwaarden: goudeerlijk, on the move, vindingrijk en gericht op impact. 

Goudeerlijk

Je bent goudeerlijk naar jezelf, je collega’s en onze klanten.

On the move

Je bent nieuwsgierig en gericht op het verbeteren en versterken van organisaties waar we voor werken.

Vindingrijk

Je zet daadkracht en creativiteit in om problemen op te lossen en potentieel te benutten.

Gericht op impact

Het advies is niet het doel, het is een middel voor blijvende verandering van de maatschappij.

Maatschappelijke
verandering

Wij brengen maatschappelijke verandering. Dat doen we mét de doelgroep waarvoor wij werken. Door op nieuwsgierige, creatieve en goudeerlijke wijze complexe vraagstukken te benaderen realiseren we blijvende impact van topkwaliteit.

We werken niet vanaf de zijlijn. Wij verdiepen ons in mensen en vraagstukken en steken onze handen uit de mouwen. Dit is meer dan een opdracht uitvoeren, dit is blijvend inspiratie achterlaten.

Samen gaan we een traject aan met een gezonde dosis humor en relativering. Hierdoor ontstaan adviezen die breed gedragen worden en échte impact.  

Zoek ons op

Heb je een vraag? Of wil je gewoon een keer koffie drinken? Bel een van ons of neem contact op via het contactformulier.

Groeten van Frank, Arthur, Marlies, Sophie, Lieke, Eva, Stella, Noa, Renée, Morris, Anne, Jasper, Bas, Ileen & Maaike