Werken bij
Goed geschud

Werken bij Goed geschud betekent opschudding veroorzaken! Overal waar we komen, willen we impact maken. Het betekent ook terechtkomen in een team vol gezellige, hardwerkende collega’s. Zij kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

Solliciteren

Bij ons solliciteren, dat gaat net even anders. Wij vragen je niet om een sollicitatiebrief. In plaats daarvan stellen we je graag een aantal vragen om je beter te leren kennen, en we ontvangen graag je cv. Hiernaast staat de rest van de sollicitatieperiode beschreven. 

Geïnteresseerd? Neem een kijkje op onze vacaturepagina! 

Persoonlijkeverhalen

Je bent natuurlijk nieuwsgierig met wie je gaat werken. Om je alvast een beeld te geven, lees je hier de persoonlijke verhalen van jouw toekomstige collega’s.

Interview Lieke

Hi Lieke! Na het vorige interview met een junior, is het natuurlijk ook heel leuk om meer te horen van een senior. In tegenstelling tot Stella, had jij al veel werkervaring toen je startte bij Goed geschud. Hoe heeft jouw carrièrepad je uiteindelijk naar Goed geschud geleid?

Na mijn opleiding journalistiek en bestuurskunde ben ik ooit gestart als adviseur. Die rol vond ik leuk, maar ik miste soms de verbinding met de praktijk. Ook merkte ik dat ik een grote passie voor de publieke sector had, die ik nog niet genoeg kwijt kon in mijn werk.

Om die praktijk én een context waar ik impact kon maken op te zoeken, ben ik als opleidingsmanager in het mbo gaan werken. Daar sta je echt midden in de praktijk. Vanuit die tijd ken ik Frank en Marlies, twee van de oprichters van Goed geschud, ook.

 

Interview Stella

Stella werkt inmiddels al 2,5 jaar bij Goed geschud. Na haar Research Master Societal Resilience aan de Vrije Universiteit Amsterdam én jaarprogramma bij de BildungAcademie, werkt ze nu aan allerlei vraagstukken als organisatieadviseur.  

Heel leuk om zo eens wat meer te horen over Goed geschud en jouzelf, ik ben benieuwd! Laten we beginnen bij het begin. Waarom ben jij in oktober 2021 bij Goed geschud komen werken? 

Toen ik een master ging kiezen, heb ik bewust gekozen voor een onderzoeksmaster, omdat ik ervan houd om een onderwerp van begin tot einde te leren kennen en te begrijpen. Tegelijkertijd merkte ik, juist in het onderzoek, dat ik ook behoefte heb aan weten wat de impact van opgedane kennis is. Wat gebeurt er nou eigenlijk met de uitkomsten van al die onderzoeken?  

 

Zoek ons op

Heb je een vraag? Of wil je gewoon een keer koffie drinken? Bel een van ons of neem contact op via het contactformulier.

Groeten van Frank, Arthur, Marlies, Sophie, Lieke, Eva, Stella, Noa, Renée, Morris, Anne, Jasper, Bas, Ileen & Maaike