Adviesbureauzorg en welzijn

Hoe verbeter je de beleving voor de patiënt?
Wat heeft jouw organisatie nodig om nog betere zorg te verlenen? En met welk meerjarenplan maak je nu echt het verschil? Samen met ons vind jij hét antwoord dat jouw vraagstuk in een ander daglicht zet. Dit doen we met lef. Een verrassende insteek. En vooral: met flink wat opschudding.

Een oplossing die werkt

Niet zomaar genoegen nemen met de eerste de beste oplossing. Maar verder kijken dan onze neus lang is. Goed geschud is hét organisatieadviesbureau dat jouw organisatie in beweging brengt. Dat vlijmscherpe vragen stelt. En dat met genadeloze eerlijkheid tot de meest vernieuwende ideeën komt. Een out of the box-oplossing die snoeihard werkt dus. Dat is wat je krijgt.

Hiervoor moet je bij 
ons zijn

Of je nu voor een ziekenhuis, zorginstelling of welzijnsorganisatie werkt, bij Goed geschud ontvang je vlijmscherp advies voor jouw specifieke vraagstuk. Altijd gebaseerd op onderzoek en praktijkervaring. En opgesteld door adviseurs die volledig thuis zijn in de gezondheidszorg en welzijnssector.

Wij helpen zorg- en welzijnsorganisaties bijvoorbeeld bij:

  •  Het opstellen van een meerjarenplan
  • Een betere samenwerking creëren binnen het team
  • Projectmanagement naar een hoger plan tillen
  • Organisatieontwikkeling
  • Een ecosysteem voor kwetsbare ouderen creëren
  • Transitie naar kennisinfrastructuur, voor betere zorg

Aanspreekpunt zorg en welzijn

Arthur Peelen

06-24693546

arthur@goedgeschud.nl

Opdrachtgeveraan het woord

{
Goed geschud is er in geslaagd bij welzijnsorganisatie MeanderOmnium een goed ondersteunend ontwikkelingsproces neer te zetten dat heeft geleid tot een kansrijk en prachtig strategisch meerjarenplan. Tijdens dit proces werden de directie, management, medewerkers en belangrijke externe stakeholders optimaal door Goed geschud betrokken en met elkaar verbonden. Dit heeft mede geleid tot een breed draagvlak, energie en enthousiasme voor de toekomstige visie en aanpak. Goed geschud kijkt niet naar wat niet kan, maar wat wél mogelijk is, ook tijdens een Coronacrisis.

Jan Willem Voogd, MeanderOmnium

Succes verhalen

Zoek ons op

Heb je een vraag? Of wil je gewoon een keer koffie drinken? Bel een van ons of neem contact op via het contactformulier.

Groeten van Frank, Arthur, Marlies, Sophie, Lieke, Eva, Stella, Noa, Renée, Morris, Anne, Jasper, Bas, Ileen & Maaike