Adviesbureau sociaal domein

Hoe verminder je jeugdwerkloosheid als gemeente? Wat is er nodig om laaggeletterdheid tegen te gaan? En hoe zorg je voor goede inburgering in de stad? Allemaal vragen die er écht toe doen, maar niet altijd even makkelijk te beantwoorden zijn. Samen met Goed geschud vind jij dé oplossing voor jouw vraagstuk die werkt. Vernieuwend. Out of the box. En vlijmscherp!

Het sociaal domein kennen we goed. Met onze aanpak brengen we partijen samen om te werken aan creatieve ideeën en vernieuwende oplossingen die werken in de praktijk.

Sociaal domein advies voor uw vraagstuk

Niet zomaar dat wat voor de hand ligt. Maar een oplossing voor jouw vraagstuk waarmee je écht impact maakt. Goed geschud is hét organisatieadviesbureau dat graag buiten de gebaande paden treedt. Dat ‘logisch’ niet zomaar als ‘goed’ bestempelt. En dat flink wat opschudding veroorzaakt. Kansen genadeloos opsporen en op een creatieve manier benutten dus. Dat is waar wij voor gaan.

Frank Maas - Goed geschud

Hiervoor moet je bij ons zijn

Een kansrijke toekomst voor alle kinderen in een gemeente, ongeacht hun achtergrond? Energiearmoede aanpakken?

Wat jouw precieze vraagstuk ook is, Goed geschud voorziet je van vakkundig en vlijmscherp advies. Je kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

  •  Een onderwijsagenda (L.E.A.) met de voeten in de praktijk
  • Gelijke kansen programma’s met resultaat
  • Aanpak van laaggeletterdheid
  • Inburgering en taalroutes
  • Versterken van jongerenwerk
  • Diversiteit en inclusie
Frank Maas - Goed geschud

Meer weten? Bel Frank

Frank Maas

06-13920292

frank@goedgeschud.nl

Opdrachtgever aan het woord

{

Goed geschud heb ik leren kennen als een fris, enthousiast en betrokken adviesbureau. De adviseurs zijn slim, toegewijd en gericht op het ontzorgen van de opdrachtgever. De opdracht voor het Regioplan was inhoudelijk en dat hebben ze prima voor elkaar gekregen. Minstens zo belangrijk is dat Goed geschud heeft gezorgd voor het versterken van het regionale netwerk, met name de beleidsadviseurs weten elkaar nu veel makkelijker te vinden en delen meer informatie met elkaar. In de afgelopen jaren was dat nauwelijks het geval. Wat ik erg waardeer is dat de adviseurs een goed gevoel voor humor hebben.

Marion Braat, Gemeente Almere

Succes verhalen

Zoek ons op

Heb je een vraag? Of wil je gewoon een keer koffie drinken? Bel een van ons of neem contact op via het contactformulier.

Groeten van Frank, Arthur, Marlies, Sophie, Lieke, Eva, Stella, Noa, Renée, Morris, Anne, Jasper, Bas, Ileen & Maaike