DIVERSITEIT &
INCLUSIE

Het pad naar diverser en inclusiever werkgeverschap

 

Aan de slag met diversiteit en inclusie, maar nog op zoek naar de juiste manier? Dat geldt voor heel veel organisaties. Er is helaas geen ‘one-size-fits-all’ aanpak die werkt; de uitdagingen zijn per situatie verschillend.

Met onze veranderkundige expertise helpen we organisaties om vooruit te komen. Om niet alleen divers en inclusief te dénken, maar ook (en vooral) divers en inclusief te dóen. We zorgen voor beweging op de plekken waar dat nodig is.

Zo begeleiden we trajecten om een D&I-visie te ontwikkelen en implementeren, geven we verschillende workshops om D&I-bewustzijn te vergroten, en hebben we tools ontwikkeld waarmee het HR-beleid op het gebied van D&I verstevigd kan worden.

Benieuwd naar onze aanpak? Klik hieronder om onze leaflet te bekijken. Ontdek hoe Goed geschud jouw organisatie kan helpen bouwen aan een meer diverse en inclusieve toekomst!

Zoek ons op

Heb je een vraag? Of wil je gewoon een keer koffie drinken? Bel een van ons of neem contact op via het contactformulier.

Groeten van Frank, Arthur, Marlies, Sophie, Lieke, Jerke, Eva, Stella, Noa, Renée, Morris, Anne, Jasper, Bas, Ileen & Maaike