Stagiair

Vacature Stagiair  

Goed geschud zoekt een stagiair die niet bang is voor opschudding. Ben jij in de afrondende fase van je studie? Ben jij bovengemiddeld maatschappelijk betrokken en wil je impact hebben én leren van ervaren adviseurs? Dan ben jij op zoek naar ons!

Goed geschud is een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in taaie en strategische vraagstukken in het maatschappelijk domein. We zijn denkers én doeners die zorgen voor beweging. Wij maken organisaties sterker en beter. Dit doen we met humor en relativering, maar ook met een flinke portie eerlijkheid. Kun je daartegen?

Sinds we gestart zijn met Goed geschud zijn we hard gegroeid. Nu zijn we op zoek naar jouw versterking!

Over jou 

Jij denkt snel en out of the box. Je bent gemotiveerd en bent niet bang om jouw kritische blik te delen. Je bent communicatief vaardig, nieuwsgierig, op zoek naar nieuwe ervaringen en bouwt daarmee aan je CV. Je staat gedurende je stageperiode ingeschreven bij een onderwijsinstelling, je bent op zoek naar een stage van minimaal vier maanden, vier dagen per week.

Wat bieden wij? 

Je maakt kennis met het adviesvak en werkt mee aan concrete opdrachten in het onderwijs, zorg en bij gemeenten. Dit betekent dat je bijvoorbeeld interviews afneemt, groepssessies helpt organiseren of echt meeschrijft aan adviesrapporten! Je krijgt veel vertrouwen en verantwoordelijkheid, en wordt in je ontwikkeling ondersteund door een ervaren adviseur. Bovendien bouw je ook samen met het team mee aan een groeiende startup met ambitie! Je kunt je ontfermen over de socials, het diversiteit en inclusiebeleid mede ontwikkelen, of alle leuke uitjes organiseren als chief happiness – waar je interesses ook liggen!

Praktische informatie: 

  • Je spreekt Nederlands;
  • Je kunt goed onderbouwen waarom jouw achtergrondkennis/studierichting van toegevoegde waarde is voor ons (denk bijv. aan Economie, Sociologie, Bestuurs- en Organisatiewetenschappen, Gezondheidswetenschappen, Onderwijswetenschappen, etc.);
  • Je staat ingeschreven bij een onderwijsinsteling;
  • Er zijn mogelijkheden voor zowel een afstudeer- als meewerkstage;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je bent tenminste voor 4 maanden beschikbaar, langer in overleg;
  • Geen ervaring vereist.
  • We bieden een marktconforme stagevergoeding en een NS Businesscard

Heb je vragen? Je kunt altijd even bellen met Sophie! Bereik haar via 06-48725686, of mail sophie@goedgeschud.nl.

Solliciteren? Klik op de aanmeldknop hieronder!

We spreken doorlopend mensen, solliciteer vooral direct als je interesse hebt!

Solliciteer!

 

Bij Goed geschud werken we actief aan diversiteit en inclusie. Het is niet alleen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, het versterkt ons als organisatie.  

In een inclusieve werkomgeving komen alle (toekomstige) werknemers tot hun recht en wordt iedereen gerespecteerd en gewaardeerd. Een belangrijk aspect hiervan is het waarborgen van psychologische en sociale veiligheid op kantoor en in opdrachten. We creëren een werkomgeving waar collega’s, klanten en anderen zich veilig en gesteund voelen om zichzelf te zijn en ideeën te delen. Verschillen worden niet alleen geaccepteerd, maar ook actief gezocht om te benutten voor werk én persoonlijke groei.  

Bij Goed geschud is inclusie geen einddoel maar geven we het continu aandacht. Als een groeiende en ambitieuze organisatie begrijpen we dat we nog veel te leren hebben, en dat de nuances en aspecten van inclusie veranderen naarmate onze organisatie en de samenleving verandert.  

Dit betekent dat we onze plannen regelmatig evalueren en indien nodig bijstellen, zodat we aansluiten bij de veranderende organisatie en omgeving. 

 

Heb je vragen? Je kunt altijd even bellen met Sophie! Bereik haar via 06-48725686