Vacature Stagiair  

Goed geschud zoekt een stagiair die niet bang is voor opschudding. Ben jij bezig met je master of ga jij daar in september aan beginnen? Ben jij bovengemiddeld maatschappelijk betrokken en wil je impact hebben én leren van ervaren adviseurs? Dan ben jij op zoek naar ons! 

Goed geschud is een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in taaie en strategische vraagstukken in het maatschappelijk domein. We zijn denkers én doeners die zorgen voor beweging. Wij maken organisaties sterker en beter. Dit doen we met humor en relativering, maar ook met een flinke portie eerlijkheid. Kun je daar tegen? Na jarenlange leidinggevende- en advieservaring bij toonaangevende organisaties zoals Berenschot, ING en ROC van Amsterdam en Flevoland zijn we in 2019 Goed geschud begonnen. We zijn het afgelopen jaar hard gegroeid en op zoek naar versterking! 

Over jou 

Jij denkt snel en out of the box. Je bent gemotiveerd en bent niet bang om jouw kritische blik te delen. Je bent communicatief vaardig, nieuwsgierig, op zoek naar nieuwe ervaringen en bouwt daarmee aan je CV. Je staat gedurende je stageperiode ingeschreven bij een universitaire onderwijsinstelling, je bent op zoek naar een stage van minimaal vier maanden, vier dagen per week en kan per september 2023 beginnen. 

Wat bieden wij? 

Je maakt kennis met het adviesvak en werkt mee aan concrete opdrachten. Je wordt in je ontwikkeling ondersteund door een ervaren adviseur. We bieden een marktconforme stagevergoeding, een NS Businesscard én de kans om mee te bouwen aan een groeiende startup met ambitie! 

Praktische informatie: 

  • Je spreekt Nederlands;
  • Je studeert Economie, Bestuurskunde, Duurzaamheid, Organisatie en/of Innovatie wetenschappen, óf je kunt goed onderbouwen waarom jouw achtergrondkennis van toegevoegde waarde is voor ons;
  • Er zijn mogelijkheden voor zowel een afstudeer- als meewerkstage;
  • Je bent per september, minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je bent tenminste voor 4 maanden beschikbaar, langer in overleg;
  • Geen ervaring vereist.

Meer weten? Neem contact op met Sophie! Bereik haar via 06-48725686, of mail sophie@goedgeschud.nl.