Diversiteit &
Inclusie

Bij Goed geschud werken we actief aan diversiteit en inclusie. Het is niet alleen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, het versterkt ons als organisatie.

In een inclusieve werkomgeving komen alle (toekomstige) werknemers tot hun recht en wordt iedereen gerespecteerd en gewaardeerd. Een belangrijk aspect hiervan is het waarborgen van psychologische en sociale veiligheid op kantoor en in opdrachten.

We creëren een werkomgeving waar collega’s, klanten en anderen zich veilig en gesteund voelen om zichzelf te zijn en ideeën te delen. Verschillen worden niet alleen geaccepteerd, maar ook actief gezocht om te benutten voor werk én persoonlijke groei. 

 

Onze
kernwaarden

Bij Goed geschud is inclusie geen einddoel, maar geven we het continu aandacht. Als een groeiende en ambitieuze organisatie begrijpen we dat we nog veel te leren hebben, en dat de nuances en aspecten van inclusie veranderen naarmate onze organisatie en de samenleving verandert. 

Dit betekent dat we onze plannen regelmatig evalueren en indien nodig bijstellen, zodat we aansluiten bij de veranderende organisatie en omgeving en dat diversiteit en inclusie een centrale plek kennen in onze kernwaarden.

Goudeerlijk

We zijn goudeerlijk naar onszelf, elkaar en naar onze klanten als het gaat om vraagstukken omtrent diversiteit en inclusie. Daarbij is binnen respectvolle kaders ruimte voor ongemak en een diversiteit aan opvattingen.

On the move

We zijn blijvend nieuwsgierig en gericht op het verbeteren en versterken van onze eigen leerprocessen met betrekking tot diversiteit en inclusie, en dagen onszelf en anderen uit om vooruitstrevend te zijn op het onderwerp.

Vindingrijk

We zetten onze daadkracht en creativiteit in om D&I-vraagstukken op te lossen. We zetten onze theoretische en veranderkundige kennis in en denken buiten de bestaande kaders.

Gericht op impact

Maximale impact wordt volgens ons bereikt door het inzetten van een rijkheid aan perspectieven. Daarom is diversiteit en inclusie in de interne organisatie essentieel.

Zoek ons op

Heb je een vraag? Of wil je gewoon een keer koffie drinken? Bel een van ons of neem contact op via het contactformulier.

Groeten van Frank, Arthur, Marlies, Sophie, Lieke, Jerke, Eva, Stella, Noa, Renée, Morris, Anne, Jasper, Bas, Ileen & Maaike