Adviesbureau gemeenten

Goed geschud is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in taaie en strategische vraagstukken in het maatschappelijk domein. Onze focus ligt op strategie en beleid en organisatieontwikkeling. Steeds richten we ons op het creëren van publieke waarde. Dit doen we op een verrassende en energieke manier. We zijn ervaren onderzoekers en aanpakkers die snappen hoe duurzame verandering tot stand komt.

Het openbaar bestuur en vooral het sociaal domein kennen we goed. Onze aanpak brengt partijen samen om te werken aan creatieve ideeën en vernieuwende oplossingen. Oplossingen die herkenbaar zijn én werken in de praktijk. Ons adviesbureau zet gemeenten daarmee op voorsprong.

Neem contact op

Gemeente advies voor uw vraagstuk

Hoe perk je als gemeente jeugdwerkloosheid in? Hoe zetten we de samenleving in om laaggeletterdheid tegen te gaan? Hoe zorgen we voor goede inburgering in onze stad ? Hoe pakken we kansenongelijkheid aan bij de overgang van primair naar voortgezet onderwijs? Hoe versterken we met jongerenwerk de talenten van jongeren? Hoe benutten we de kracht van preventie in onze stad?

Allemaal vragen die gericht zijn op het creëren van publieke meerwaarde. Vragen die er écht toe doen en soms ondersneeuwen in de bestuurlijke molen binnen een gemeente of in een intergemeentelijke samenwerking. Als adviesbureau voor gemeenten houden wij onze focus op het doel. Op een frisse manier zetten we onderzoek en advies in om doelen te bereiken. Doordat we de praktijk en het openbaar bestuur kennen boeken we daarbij echte resultaten.

Onze adviesprojecten voor gemeenten

We werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers zoals de gemeenten ‘s Hertogenbosch, Rotterdam en Almere, maar bijvoorbeeld ook voor arbeidsmarktregio’s en werkbedrijven. Meer weten over onze ervaring? Bel even. We denken graag vrijblijvend mee over je vraagstuk en vertellen hoe we je verder kunnen helpen.

Impact waar we trots op zijn:

  • Voor de gemeente Almere maakten we een analyse van het jongeren- en kinderbeleid die resulteerde in een nieuwe toekomstvisie en werken we met partners in de stad aan een nieuwe preventieve aanpak.
  • Voor de arbeidsmarktregio Flevoland pakken we regionaal laaggeletterdheid aan door samen met gemeenten en aanbieders te werken aan een Regioplan met scherpe doelstellingen en een duidelijke aanpak.
  • Voor de gemeente Rotterdam werken we aan kansengelijkheid door het bevorderen van een soepele overgang tussen voortgezet- en primair onderwijs
  • Voor de gemeente ’s Hertogenbosch werken we met partijen in de stad aan gelijke kansen voor jongeren.

Adviesgesprek

Goed geschud: het adviesbureau voor uw gemeente

Het openbaar bestuur kennen we van binnen en van buiten. We zijn geen standaard adviesbureau voor gemeenten. Onze aanpak veroorzaakt beweging en is verrassend. We brengen de ervaring en vernieuwing die nodig is.  Ben je benieuwd naar ons andere perspectief? Bel even en we denken graag mee!  Ons gemeente advies zet je op voorsprong.

Wil jij meer informatie over ons zorg advies?

Neem dan eens contact op met Frank. Frank helpt je graag bij het vinden van een antwoord op jouw vraag. Je kan Frank bereiken door een mail te sturen naar frank@goedgeschud.nl of door hem te bellen op 06-13920292.