Adviesbureau gemeenten

Als organisatieadviesbureau specialiseert Goed geschud zich in taaie en strategische vraagstukken in het maatschappelijk domein. We houden ons bezig met strategie en beleid en organisatieontwikkeling met een focus op het scheppen van publieke waarde. Deze uitdaging gaan wij steeds op een verrassende manier aan. Onze adviseurs hebben kennis van zaken en begrijpen hoe duurzame verandering gecreëerd kan worden.

We kennen het openbaar bestuur en sociaal domein erg goed. Wij brengen partijen bijeen om samen toe te werken naar vernieuwende oplossingen. Oplossingen die herkenbaar zijn én werken in de praktijk. Ons adviesbureau zet gemeenten daarmee op voorsprong.

Neem contact op

Hulp bij uw vraagstuk

Hoe perk je als gemeente jeugdwerkloosheid in? Hoe zetten we de samenleving in om laaggeletterdheid tegen te gaan? Hoe zorgen we voor goede inburgering in onze stad ? Hoe pakken we kansenongelijkheid aan bij de overgang van primair naar voortgezet onderwijs? Hoe versterken we met jongerenwerk de talenten van jongeren? Hoe benutten we de kracht van preventie in onze stad?

Allemaal vragen die zich focussen op het creëren van publieke meerwaarde. Vragen die er écht toe doen maar soms over het hoofd worden gezien. Onze focus ligt altijd op het doel. Op een frisse manier zetten we onderzoek en advies in om dit doel te bereiken. Doordat we de praktijk en het openbaar bestuur kennen komen we tot echte resultaten.

Adviesprojecten voor gemeenten

We werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers zoals de gemeenten ‘s Hertogenbosch, Rotterdam en Almere, maar bijvoorbeeld ook voor arbeidsmarktregio’s en werkbedrijven. Meer weten over onze ervaring? Bel even. We denken graag vrijblijvend mee over je vraagstuk en vertellen hoe we je verder kunnen helpen.

Impact waar we trots op zijn

  • Voor de gemeente Almere maakten we een analyse van het jongeren- en kinderbeleid die resulteerde in een nieuwe toekomstvisie en werken we met partners in de stad aan een nieuwe preventieve aanpak.
  • Samen met de arbeidsmarktregio Flevoland pakken we laaggeletterdheid op regionaal niveau aan door met betrokken partijen te werken aan een Regioplan met een duidelijke en effectieve aanpak om de opgestelde doelstellingen te behalen.
  • In de gemeente Rotterdam houden we ons bezig met kansengelijkheid door een soepelere overgang tussen voortgezet- en primair onderwijs te bevorderen.
  • In samenwerking met de gemeente ‘s Hertogenbosch en andere partijen in de stad werken we aan gelijke kansen voor jongeren.

Adviesgesprek

Goed geschud: het adviesbureau voor uw gemeente

Het openbaar bestuur kennen we van binnen en van buiten. We zijn geen standaard adviesbureau voor gemeenten. Wij zorgen voor beweging en brengen de opschudding die nodig is. Benieuwd naar ons vernieuwende perspectief? Bel even en we denken graag mee! Ons gemeente advies zet je op voorsprong.

Wil jij meer informatie over ons gemeenten advies?

Neem dan eens contact op met Frank. Frank helpt je graag bij het vinden van een antwoord op jouw vraag. Je kan Frank bereiken door een mail te sturen naar frank@goedgeschud.nl of door hem te bellen op 06-13920292.