Vacature Senior Organisatieadviseur

Ben jij op zoek naar een baan met directe impact op de maatschappij? Wil jij werken aan maatschappelijke vraagstukken als kansengelijkheid, diversiteit en het versterken van onderwijskwaliteit? Wil je daarnaast meebouwen aan ons bedrijf? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Goed geschud, een snelgroeiend organisatieadviesbureau dat gemeenten, onderwijs- en welzijnsorganisaties opschudt. Wij doen dit op onze eigen manier: creatief, eerlijk, kritisch, doelgericht en altijd samen met organisaties en de doelgroep waarvoor zij (en wij dus ook) werken.

Wij brengen blijvende verandering teweeg. Wij denken én doen. We brengen de adviezen die we geven in de praktijk: vriendelijk en sociaal mét resultaat.

Wat ga je als senior adviseur bij ons doen?

Specialisatie en allround
Je werkt aan verschillende opdrachten in het sociale domein, afhankelijk van jouw expertise, ervaring en ontwikkelbehoefte. Je hebt de mogelijkheid om je te specialiseren in een branche: onderwijs, welzijn of gemeenten, maar kunt ook je werk- en kennisveld binnen verschillende domeinen verbreden. Dit kan variëren van het maken van een strategie voor een welzijnsorganisatie, een onderzoek doen voor een gemeente naar de jeugdzorg of het ondersteunen van een onderwijsteam bij onderwijsinnovatie. Wat het project ook is, het einddoel is maatschappelijke impact als blijvend resultaat.

Denken en doen
Bij ons vormt denken en doen de basis van een goed advies. In je werk ben je in staat om tot de kern te komen, verbanden te zien en te leggen. In ieder adviestraject neem je de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen mee en ga je actief het werkveld in. Je advies is van hoge kwaliteit, waarbij je een duidelijk standpunt in durft te nemen. Een standpunt dat zowel adviserend van aard is als uitvoerbaar. Zoals gezegd, we denken en doen.

Met ruimte voor een eigen werkwijze benader je vraagstukken creatief en doortastend. Je bent in staat om op elk niveau van een organisatie een gesprek te voeren: van een jongere die stopt met school tot aan de wethouder. We vinden het hierbij belangrijk dat de projecten door onze opdrachtgevers en de doelgroep als verfrissend ervaren worden. Het advies dat uiteindelijk opgesteld wordt zit ijzersterk in elkaar en biedt houvast. Het gaat niet om het advies, het gaat om de gevolgen ervan; blijvend resultaat!

Ondernemen, begeleiden en meebouwen
Met een team van een of meerdere collega’s werk je met humor en energie toe naar een advies. Je zal ongeveer 5 tot 8 projecten tegelijkertijd leiden, variërend van grote complexe tot onderzoeksmatige vraagstukken.

In projecten neem jij de visie van collega’s mee en combineer je perspectieven om tot het beste resultaat te komen.

Binnen je projecten begeleid je stagiaires en junioren, daag je hen uit en inspireer je hen. Daarnaast werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en bouw je mee aan onze organisatie en de positie van ons bedrijf in het maatschappelijk domein.

Acquisitie
Je speelt een grote rol in acquisitie. Je coördineert en schrijft mee aan offertes voor potentiële opdrachten, voert intake- en offertegesprekken, en gebruikt je eigen netwerk om opdrachten binnen te halen.

Zijn wij een match?

Ontdek of Goed geschud bij jou past aan de hand van de volgende vragen:

 • Ben je maatschappelijk betrokken en wil je blijvende impact maken op vraagstukken die jij belangrijk vind in de maatschappij?
 • Ben je net als Goed geschud, vriendelijk, sociaal en ga je voor resultaat?
 • Wil je je specialiseren of allround werken in de branches welzijn, onderwijs en gemeenten?
 • Wil je werken aan je eigen ontwikkeling en tegelijkertijd collega’s coachen in hun leerproces
 • Wil jij de positie van Goed geschud uitbouwen en je actief inzetten voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten?
 • Wil je meebouwen aan ons bedrijf door bij te dragen aan de interne organisatie?
 • Werk je graag bij een kleine, snelgroeiende organisatie, binnen een hecht team?
 • Heb je rond de 5 jaar werkervaring als adviseur, projectleider of leidinggevende in het maatschappelijk domein?
 • Ben je voor minimaal 32 uur per week beschikbaar?

Diversiteit
De meest verrassende inzichten en creatieve oplossingen voor de mensen om wie het gaat komen voort uit wie wij zijn. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt onze organisatie en versterkt ons advies. We werken daarom aan het zijn van een zo inclusief mogelijke organisatie. We hechten waarde aan wie je bent, wat je meebrengt en waar je naartoe wil groeien. Wij vinden het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen vanuit jouw huidige vertrekpunt en geven je daar de ruimte voor.

Ben jij op zoek naar een baan met directe impact op de maatschappij? Wil jij werken aan maatschappelijke vraagstukken als kansengelijkheid, diversiteit en het versterken van onderwijskwaliteit? Wil je daarnaast meebouwen aan ons bedrijf? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

Wat bieden wij jou?

We zijn op zoek zijn naar een toptalent dat gedreven is en het beste uit zichzelf te willen halen. Uitdagend in kwaliteit, we gaan voor het hoogst haalbare. Hier staat uiteraard het volgende tegenover:

 • Je volgt een op maat gemaakt Goed geschud ontwikkeltraject met interne en externe trainingen en opleidingen omdat wij scholing vanzelfsprekend vinden;
 • Je krijgt een OV Businesscard waarmee je ook privé onbeperkt mag reizen;
 • Of je nu op onderzoek bent in het veld, op locatie van de opdrachtgever zit of thuis werkt, je thuishaven bevindt zich op een prettig kantoor aan de Herenstraat in Utrecht.
 • Je kan gebruik maken van lunch en fruit op kantoor;
 • We houden van werken én we houden van vakantie. Je hebt een bandbreedte van 25-35 vakantiedagen per jaar, inclusief de Nederlandse feestdagen. Je bepaalt zelf wanneer je vakantie neemt, dit geeft jou de ruimte om de (feest)dagen die voor jou van waarde zijn vrij te nemen. Je krijgt 8% vakantiegeld.;
 • Wij dragen bij aan jouw pensioen; 4% van jouw bruto maandsalaris;
 • Tot slot; uiteraard hoort hier een goed salaris bij. Het startsalaris voor deze functie is €4.625 bruto per maand o.b.v. 40 uur, exclusief vakantiegeld. We schalen in op basis van je ervaringsniveau.

Wat bieden wij jou?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

We vragen jou te solliciteren door op deze knop te klikken en twee stappen te doorlopen: 

 1. Beantwoord enkele vragen zodat we je beter leren kennen
 2. Upload je CV

Wil je voordat je dit doet eerst nog meer weten? Dan kun je gerust met ons bellen of mailen. Bel met Stella op 06-38263447 of mail je vraag naar stella@goedgeschud.nl.  

Wacht niet met solliciteren, wij bekijken elke sollicitatie zodra die binnenkomt.  

Zoek ons op

Heb je een vraag? Of wil je gewoon een keer koffie drinken? Bel een van ons of neem contact op via het contactformulier.

Groeten van Frank, Arthur, Marlies, Sophie, Lieke, Eva, Stella, Noa, Renée, Morris, Anne, Jasper, Bas, Ileen & Maaike