ONLINE
STUDIEDAGEN

Onze tips

 

Wees eens heel eerlijk: hoeveel studiedagen zijn er sinds maart 2020 bij jouw onderwijsinstelling niet door gegaan?

 

Elke afgelaste studiemiddag is er, wat ons betreft, één te veel. Want juist nu is samen leren, samen refelecteren en, niet te vergeten, samen lol hebben erg belangrijk. Om je heen zie je het gebeuren, collega’s en vakgenoten komen terecht in een dagelijkse sleur van thuiswerken en zoom-sessies, waardoor ze inmiddels uitgeblust achter hun laptop zitten. Funest voor zowel het werkplezier als de kwaliteit van het geleverde werk.

Toegegeven, het is lastig om in deze tijden een goede studiedag te organiseren. Maar het kan en moet, en wij weten hoe. Wij helpen je graag om ook voor jouw organisatie een succesvolle online studiemiddag te organiseren. We kunnen je geheel ontzorgen en alles voor je regelen, maar ook samen kijken wat de leerbehoefte is en een programma op maat maken. In alle gevallen schakelen we ons grote netwerk in om er samen een succes van te maken.

Als voorproefje geven we je alvast een paar tips voor een geslaagde online studiemiddag:

  1. Stel een duidelijk doel. Elke succesvolle bijeenkomst begint met een duidelijk doel.
  2. Bedenk het vervolg. Bedenk van tevoren hoe het vervolg eruit ziet.
  3. Regel technische ondersteuning. Voorkom bepaalde situaties door het inschakelen van technische ondersteuning.

Benieuwd naar de overige tips? Je downloadt ze hieronder! Heel veel leesplezier. En mochten we je ergens bij kunnen ondersteunen? Laat het ons vooral weten.

Zoek ons op

Heb je een vraag? Of wil je gewoon een keer koffie drinken? Bel een van ons of neem contact op via het contactformulier.

Groeten van Frank, Arthur, Marlies, Sophie, Lieke, Eva, Stella, Noa, Renée, Morris, Anne, Jasper, Bas, Ileen & Maaike