Download hier onze

Whitepaper over dagbesteding voor ouderen

In Nederland bestaat dagbesteding voor kwetsbare ouderen, om ervoor te zorgen dat deze kwetsbare ouderen zo lang mogelijk in hun eigen, vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Bovendien blijft de zorg zo betaalbaar. 

 

Dagbesteding is erop gericht thuiswonende ouderen een zinvolle dag te laten ervaren en hun mantelzorgers te ondersteunen en ontlasten. Op dit moment gaat de dagbesteding uit van een one size fits all-principe, maar dit moet worden losgelaten: elke oudere is anders en dus wil elke oudere iets anders van de dagbesteding. Maar hoe pak je dit aan? In dit whitepaper delen wij 6 kernpunten met jou. Je download hem hieronder!  

Download hier

Over Goed geschud

Goed geschud is een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in taaie en strategische vraagstukken in het maatschappelijk domein. We zijn denkers én doeners die zorgen voor beweging. Dat is meer dan een opdracht uitvoeren, dat is blijvend inspiratie achterlaten. Wij maken organisaties sterker en beter. Dit doen we met humor en relativering, maar ook met een flinke portie eerlijkheid. Kun je daar tegen?

Na jarenlange leidinggevende en advieservaring bij toonaangevende organisaties zoals Berenschot,  ING en ROC van Amsterdam en Flevoland zijn we in 2019 Goed geschud begonnen. We zijn het afgelopen jaar hard gegroeid en op jacht naar nog meer impact op zoek naar versterkingen!

Arthur - Goed geschud
Wil jij meer informatie over dagbesteding voor ouderen?

Neem dan eens contact op met Arthur. Arthur helpt je graag bij het vinden van een antwoord op jouw vraag. Je kan Frank bereiken door een mail te sturen naar arthur@goedgeschud.nl of door hem te bellen op 06 24693546