Frank Maas - Goed geschud

Frank

Maas

 

Frank ziet verbindingen die anderen niet zien. Hij heeft een scherpe geest en wel 1000 innovatieve ideeën. Hij is positief en zet dat in als kracht. Als geen ander weet hij mensen te inspireren en mee te nemen in veranderingen. Dit liet hij zien als leidinggevende in het MBO, waar hij met succes complexe verandertrajecten heeft afgerond. Als adviseur bij Berenschot werkte hij aan governance vraagstukken en deed hij integriteitsonderzoeken. Frank is naast organisatieadviseur bij Goed geschud lid van de raad van toezicht van het Amstelveen college en commissielid Jongeren en Maatschappij bij FONDS21.

Frank is opgeleid als jurist en rondt momenteel zijn executive MBA af, waarmee hij zijn theoretische basis in organisatieverandering heeft versterkt. Frank heeft vondsten die je niet ziet aankomen.

frank@goedgeschud.nl 
06-13920292
Linkedin

 

Marlies Willemen - Goed geschud

Marlies

Willemen

 

Marlies is expert op de thema’s onderwijs, opleiden, inburgering en werk & inkomen. Zij werkt voor gemeenten en scholen in de rol van projectleider en adviseur. Zij is opgeleid als organisatiesocioloog en ontwikkelingssocioloog en gecertificeerd als trainer.

Marlies weet van aanpakken, onder hoge tijdsdruk boekt zij resultaten die je verrassen. Ze heeft een open, no-nonsens houding en is realistisch. Ze werkt vanuit het principe dat de praktijk onvermijdelijk is en dat daar het verschil wordt gemaakt voor de burger en student.  Ze werkte als leidinggevende op het MBO en als adviseur onderwijs en werk & inkomen bij Berenschot.

Marlies gaat voor kwaliteit en is doelgericht. Ze krijgt mensen in beweging door vertrouwen te geven en het proces goed te organiseren. Marlies is een denkende doener.

marlies@goedgeschud.nl
06-57997209
LinkedIn

 

Arthur Peelen - Goed geschud

Arthur

Peelen

 

Arthur zoekt altijd de beste oplossing voor het geheel, zonder ook maar één belang uit het oog te verliezen. Hij luistert buitengewoon goed en reflecteert actief over zijn eigen rol en die van de ander. Hij is analytisch sterk en laat niemand ontsnappen met zijn vlijmscherpe vragen.

Als econoom en socioloog krijgt hij de juiste informatie naar boven en vertaalt deze in heldere conclusies. Zo brengt hij structuur, rust én beweging. Dit laat hij zien bij strategische- en verandervraagstukken voor grote (maatschappelijke) organisaties. Als manager bij ING stuurde hij meerdere teams aan en volbracht diverse Lean en Agile trajecten.

Arthur is gecertificeerd Management Consultant en personal coach, en doceert Veranderkunde aan Hogeschool InHolland. Arthur boekt overal concrete resultaten.

arthur@goedgeschud.nl
06-24693546
LinkedIn 

 

Sophie Visser - Goed geschud

Sophie

Visser

 

Sophie gaat voor duurzame en inclusieve verandering. Met haar enthousiasme weet ze iedereen te betrekken en aan te zetten tot actie. Ze is onderzoekend en vraagt door tot ze het hele plaatje ziet. Als onderwijs- en onderzoeksmedewerker werkte ze mee aan het opzetten van samenwerkingsverbanden binnen en tussen verschillende onderwijsinstellingen.
Sophie heeft een achtergrond in onderzoek, gezondheid en maatschappij. Haar kracht ligt in het maken van de vertaalslag van onderzoek naar praktijk. Zo geeft ze inzicht in maatschappelijke vraagstukken en een enthousiast en vakkundige advies.

sophie@goedgeschud.nl 
06-48725686
LinkedIn