Frank

Frank

Maas

 

Frank ziet verbindingen die anderen niet zien. Hij heeft een scherpe geest en wel 1000 innovatieve ideeën. Hij is positief en zet dat in als kracht. Als geen ander weet hij mensen te inspireren en mee te nemen in veranderingen. Dit liet hij zien als leidinggevende in het MBO, waar hij met succes complexe verandertrajecten heeft afgerond. Als adviseur bij Berenschot werkte hij aan governance vraagstukken en deed hij integriteitsonderzoeken. Frank is naast organisatieadviseur bij Goed geschud lid van de raad van toezicht van het Amstelveen college en commissielid Jongeren en Maatschappij bij FONDS21.

Frank is opgeleid als jurist en rondt momenteel zijn executive MBA af, waarmee hij zijn theoretische basis in organisatieverandering heeft versterkt. Frank heeft vondsten die je niet ziet aankomen.

frank@goedgeschud.nl 
06-13920292
Linkedin

 

Marlies

Marlies

Willemen

 

Marlies gaat voor kwaliteit. Waar zij aan begint maakt ze af en als het niet lukt vertelt ze je dat. Ze heeft een open, no-nonsens houding en zet haar creativiteit in om het doel te bereiken. Zij krijgt teams in beweging door haar gestructureerde aanpak en het vertrouwen dat ze mensen geeft. Dit liet zij zien als leidinggevende in het MBO waar zij met succes teams terug bracht naar hun kracht. Bij Berenschot werkte zij als adviseur onderwijs en werk & inkomen.

Marlies is opgeleid als organisatiesocioloog waarmee de basis werd gelegd voor haar begrip van sociale relaties. Hiernaast is Marlies gecertificeerd als trainer. Marlies boekt resultaten die je verrassen.

marlies@goedgeschud.nl
06-57997209
LinkedIn

 

Arthur

Arthur

Peelen

 

Arthur zoekt altijd de beste oplossing voor het geheel, zonder ook maar één belang uit het oog te verliezen. Hij luistert buitengewoon goed en reflecteert actief over zijn eigen rol en die van de ander. Hij is analytisch sterk en laat niemand ontsnappen met zijn vlijmscherpe vragen.

Als econoom en socioloog krijgt hij de juiste informatie naar boven en vertaalt deze in heldere conclusies. Zo brengt hij structuur, rust én beweging. Dit laat hij zien bij strategische- en verandervraagstukken voor grote (maatschappelijke) organisaties. Als manager bij ING stuurde hij meerdere teams aan en volbracht diverse Lean en Agile trajecten.

Arthur is gecertificeerd Management Consultant en personal coach, en doceert Veranderkunde aan Hogeschool InHolland. Arthur boekt overal concrete resultaten.

arthur@goedgeschud.nl
06-24693546
LinkedIn