POSITIEVE
AUDIT

Met lef naar beter onderwijs

 

Bij een positieve audit waarderen we wat er is en geven we concrete tips voor verbetering. We observeren, luisteren en gaan op zoek naar de kracht van de opleiding. We nemen de student hierbij als vertrekpunt. Hoe kijken zij tegen de opleiding aan, waar zouden ze meer van willen en wat zijn volgens hen de grootste kwaliteiten van de docenten?

We komen graag twee dagen bij je langs waarbij we de eerste dag meelopen en ons informeel laten informeren. Dit doen we door lesbezoeken te doen en studenten en medewerkers die we tegen komen te vragen naar hun mening. Aan het eind van de dag identificeren we een aantal thema’s die we op dag twee verder willen uitwerken. Tijdens de tweede dag gaan we met (een deel van) het team aan het werk met creatieve werkvormen die uitdagen en nieuwe inzichten geven.

Twee weken na de audit leveren wij een beknopt rapport met veel concrete tips. Dit rapport heeft het inspectiekader als basis. Hierna geven we een eindpresentatie aan de studenten en het team.

Je kan de positieve audit goed gebruiken als je wil weten waar je staat met je team en behoefte hebt aan concrete verbetertips. Het kan dienen als zelfevaluatie en ter voorbereiding op een inspectiebezoek.

Meer weten? Vraag Bas

bas@goedschud.nl
06-43601684

 

Wil je meer weten over wat wij doen in het onderwijs? Kijk dan hier.

 

Zoek ons op

Heb je een vraag? Of wil je gewoon een keer koffie drinken? Bel een van ons of neem contact op via het contactformulier.

Groeten van Frank, Arthur, Marlies, Sophie, Lieke, Eva, Stella, Noa, Renée, Morris, Anne, Jasper, Bas, Ileen & Maaike