Download hier onze

Whitepaper over Jeugdwerkloosheid

Sinds de zomer van 2020 is 11,3% van de jongeren tussen de 15 en 25 jaar werkloos. Redenen hiervoor worden gevonden in de scharnierpunten waar gemeentes, onderwijs en bedrijfsleven elkaar raken. Om jeugdwerkloosheid in te perken hebben we zeven tips opgesteld. Je vindt ze in onze gratis whitepaper.

 

Download hier

Over Goed geschud

Goed geschud is een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in taaie en strategische vraagstukken in het maatschappelijk domein. We zijn denkers én doeners die zorgen voor beweging. Dat is meer dan een opdracht uitvoeren, dat is blijvend inspiratie achterlaten. Wij maken organisaties sterker en beter. Dit doen we met humor en relativering, maar ook met een flinke portie eerlijkheid. Kun je daar tegen?

Na jarenlange leidinggevende en advieservaring bij toonaangevende organisaties zoals Berenschot,  ING en ROC van Amsterdam en Flevoland zijn we in 2019 Goed geschud begonnen. 

Marlies - Goed Geschud
Wil jij meer informatie ontvangen over jeugdwerkloosheid?

Neem dan contact op met Marlies. Zij vertelt je graag meer over jeugdwerkloosheid. Je kan Marlies bereiken door haar een mail te sturen naar marlies@goedgeschud.nl of haar te bellen op 06 57 99 72 09