Vacature Wervelwind (Office Manager)

Goed geschud zoekt een wervelwind (ook wel office manager/chef bureau/planningswonder/organisatie-eindbaas, you name it), die niet bang is voor opschudding. Iemand die bijdraagt aan de groei van onze organisatie en ons ondersteunt in ons werk.

We zijn op zoek naar iemand die zaken in onze organisatie in beweging zet, kansen ziet en deze grijpt, die zelf stappen zet. Je bent het boegbeeld van onze interne organisatie. Kortom: we willen merken dat je er bent!  

Ben jij flexibel, organisatorisch sterk, nauwkeurig en op zoek naar een baan waar je je maatschappelijke interesse kwijt kan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Goed geschud is een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in taaie en strategische vraagstukken in het maatschappelijk domein. We werken voor het openbaar bestuur, onderwijs en zorg- en welzijnsorganisaties. We geven advies over strategie, beleid en organisatieontwikkeling, en we werken als project- of programmaleider.  

Wij doen dit op onze eigen manier: creatief, eerlijk, kritisch, doelgericht en altijd samen met organisaties en de doelgroep waarvoor zij (en wij dus ook) werken. Wij brengen blijvende verandering teweeg. Wij denken én doen. We brengen de adviezen die we geven in de praktijk: vriendelijk en sociaal mét resultaat.  

Behoefte aan een wervelwind

Vijf jaar geleden begonnen Frank, Arthur en Marlies Goed geschud. Inmiddels zijn we een professionele en gezellige groep van zo’n vijftien adviseurs. Hierdoor is de behoefte ontstaan aan iemand die ons komt ondersteunen in het verder brengen van ons bureau.

Wat ga je als wervelwind bij ons doen?

De functie van wervelwind bestaat in grote lijnen uit 2 onderdelen: 

1) Je houdt je bezig met de groei van Goed geschud door samen met collega’s plannen te bedenken op het vlak van o.a. marketing, werving & selectie en de interne bedrijfsvoering. Jij neemt hierbij het voortouw bij de praktische uitvoering van deze plannen. 

2) Je ontzorgt jouw collega’s door een deel van hun werk uit handen te nemen. Dit doe je bijvoorbeeld bij het organiseren van events, het inplannen van meetings, of bij het inkopen van de lunch en chocolade.

Je komt werken in een frisse en vlotte omgeving. Je werkt aan allerlei grotere en kleinere opdrachten en zal met het gehele team samenwerken. Hiernaast heb je ook je vaste eigen taken die we in overleg afstemmen. Dit zijn bijvoorbeeld taken op gebied van marketing en werving of andere organisatorische en secretariële taken. 

Over jou

Jij denkt snel en out of the box. Je bent gemotiveerd, proactief en niet bang om jouw kritische blik te delen. Je bent communicatief vaardig, nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe ervaringen. Je vindt het leuk dat er niet elke week een standaard takenpakket op je ligt te wachten. Je bent goed in het prioriteren van je taken en durft het aan te geven als je hulp nodig hebt.  

Wat heb je verder in huis? 

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau; 
 • Je hebt drie jaar relevante werkervaring;  
 • Je kunt goed onderbouwen waarom jouw achtergrondkennis of eerdere ervaringen van toegevoegde waarde zijn voor ons; 
 • Je bent maatschappelijk betrokken, dit blijkt uit je interesses, hobby’s, (vrijwilligers) werk, sociale hulp of bijdrage aan lokale gemeenschap;  
 • Je bent 28 tot 32 uur per week beschikbaar; vanaf september 2024 

Diversiteit
We worden beter van verschillende ervaringen en perspectieven. Zowel voor onze eigen organisatie, als voor klanten. We hechten daarom waarde aan wie je bent, wat je meebrengt en waar je naartoe wil groeien. Wij vinden het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen op jouw eigen manier en geven je daar de ruimte voor.  

Wat bieden wij jou?

 • Je kan zowel op ons sfeervolle kantoor werken in het centrum van Utrecht als thuis. Helaas is op ons kantoor geen lift aanwezig;  
 • Je krijgt een OV Businesscard waarmee je ook privé onbeperkt mag reizen;  
 • Er is lunch, fruit en onbeperkt chocolade op kantoor;  
 • We zijn een jong, gezellig, divers team van 15 maatschappelijk betrokken collega’s, waarbij veel uiteenlopende onderwerpen aan de lunchtafel voorbijkomen, van Taylor Swift tot kansenongelijkheid; 
 • We houden van hard werken en impact maken, maar ook van veel gezelligheid. Dat betekent maandelijkse borrels, een zomeruitje en winterdiner en zelfs een jaarlijks weekendje weg. Alles is vrijblijvend, dus als je zin hebt om mee te doen, super! Maar voel je absoluut niet verplicht. Het belangrijkste is dat je doet waar jij je goed bij voelt; 
 • Jouw bijdrage aan Goed geschud vinden we belangrijker dan het aantal gewerkte dagen per jaar en daarom werken we met een range vakantiedagen. Je hebt tussen de 25 en 35 vakantiedagen per jaar, net wat jij prettig vindt. Dit geeft jou de ruimte om de (feest)dagen die voor jou van waarde zijn vrij te nemen. Je ontvangt 8% vakantiegeld;  
 • Wij dragen 4% van je salaris bij aan jouw pensioen;   
 • Tot slot; uiteraard hoort hier een goed salaris bij, dat is € 3.500 bruto per maand (op basis van een dienstverband van 40 uur, exclusief vakantiegeld).

Tijd voor opschudding?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

We vragen jou te solliciteren door op deze knop te klikken en twee stappen te doorlopen: 

 1. Beantwoord enkele vragen zodat we je beter leren kennen (let op: dit is ook gelijk de motivatie voor je sollicitatie)
 2. Upload je cv

Wil je voordat je dit doet eerst nog meer weten? Dan kun je gerust met ons bellen of mailen. Bel met Ileen op 06-42996078 of mail je vraag naar ileen@goedgeschud.nl.

Wacht niet met solliciteren, wij bekijken elke sollicitatie zodra die binnenkomt.  

Zoek ons op

Heb je een vraag? Of wil je gewoon een keer koffie drinken? Bel een van ons of neem contact op via het contactformulier.

Groeten van Frank, Arthur, Marlies, Sophie, Lieke, Jerke, Eva, Stella, Noa, Renée, Morris, Anne, Jasper, Bas, Ileen & Maaike