Vacature Stagiair 

Goed geschud zoekt een nieuwe stagiair die niet bang is voor opschudding. Ben jij in de afrondende fase van je studie? Ben jij maatschappelijk betrokken, wil je impact maken én leren van ervaren adviseurs? Dan ben jij op zoek naar ons!

Wie zijn wij?

Wij zijn Goed geschud, een snelgroeiend organisatieadviesbureau dat gemeenten, onderwijs- en welzijnsorganisaties opschudt. Wij doen dit op onze eigen manier: creatief, eerlijk, kritisch, doelgericht en altijd samen met organisaties en de doelgroep waarvoor zij (en wij dus ook) werken.

Wij brengen blijvende verandering teweeg. Wij denken én doen. We brengen de adviezen die we geven in de praktijk: vriendelijk en sociaal mét resultaat.

Wat ga je als stagiair bij ons doen?

Je maakt kennis met het adviesvak en werkt mee aan concrete opdrachten in het onderwijs, zorg en bij gemeenten. Dit betekent dat je bijvoorbeeld interviews afneemt, groepssessies helpt organiseren of meeschrijft aan adviesrapporten! Je krijgt veel vertrouwen en verantwoordelijkheid, en wordt in je ontwikkeling ondersteund door een ervaren adviseur.  

Bovendien bouw je ook samen met het team mee aan een groeiende organisatie met ambitie! Je kunt meedenken aan ons leerplan, de werving, het verder uitwerken van ons diversiteit- en inclusiebeleid, of meehelpen met het organiseren van uitjes als Chief Happiness – afhankelijk van waar je interesses liggen! Wij vinden het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen op jouw eigen manier en geven je daar de ruimte voor.  

Ben je benieuwd met wat voor opdrachten wij ons dan precies bezighouden? Bekijk onze cases op de website om een beeld te krijgen van het type projecten dat wij doen. 

Over jou

  Jij denkt snel en out of the box. Je bent gemotiveerd en bent niet bang om jouw kritische blik te delen. Je bent communicatief vaardig, nieuwsgierig, op zoek naar nieuwe ervaringen en bouwt daarmee aan je cv. Je staat gedurende je stageperiode ingeschreven bij een onderwijsinstelling, je bent op zoek naar een stage van minimaal vier maanden, vier dagen per week en kan per begin september 2024 beginnen. 

  Diversiteit
  We worden beter van verschillende ervaringen en perspectieven. Zowel voor onze eigen organisatie, als voor klanten. We hechten daarom waarde aan wie je bent, wat je meebrengt en waar je naartoe wil groeien. Wij vinden het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen op jouw eigen manier en geven je daar de ruimte voor.  

  Praktische informatie

  • Voor deze stage is geen ervaring vereist;
  • Je hebt wo werk- en denkniveau;
  • Je kunt goed onderbouwen waarom jouw achtergrondkennis/studierichting van toegevoegde waarde is voor ons (denk bijv. aan Economie,, Sociologie, Bestuurs- en Organisatiewetenschappen, Gezondheidswetenschappen, Onderwijswetenschappen, etc.);
  • Het gaat om een meewerkstage, geen afstudeerstage. Je draait dus echt mee in onze projecten, maar er is helaas op dit moment geen ruimte om een eigen opdracht bij ons uit te voeren;
  • Je bent per half augustus of september, minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je bent tenminste voor 4 maanden beschikbaar, langer in overleg;
  • Ons kantoor in Utrecht is de uitvalsbasis, voor de projecten reis je met de trein door heel Nederland, en soms werk je een dag thuis;  
  • Er is lunch, fruit en onbeperkt Tony Chocolonely op kantoor;
  • Jouw werktijden zijn aan jou, soms ben je aanwezig bij een sessie in de avond, maar dan start je de ochtend erna wat later op;
  • We zijn een jong, gezellig, divers team van 15 maatschappelijk betrokken collega’s, waarbij veel uiteenlopende onderwerpen aan de lunchtafel voorbijkomen: van Taylor Swift tot kansenongelijkheid;
  • Als stagiair maak je echt onderdeel uit van ons team. We behandelen je als onze collega, dus je hoeft geen koffie te zetten, alleen als je zelf een bakkie wil. Oja, en we houden van gezelligheid. Dat betekent maandelijkse borrels en af en toe een uitje. Dit is allemaal vrijblijvend, dus als je zin hebt om mee te doen, super! Maar voel je absoluut niet verplicht. Het belangrijkste is dat je doet waar jij je goed bij voelt;
  • We bieden een marktconforme stagevergoeding van €400 en een NS Businesscard; 

  Tijd voor opschudding?

  Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

  We vragen jou te solliciteren door op deze knop te klikken en twee stappen te doorlopen: 

  1. Beantwoord enkele vragen zodat we je beter leren kennen (let op: dit is ook gelijk de motivatie voor je sollicitatie)
  2. Upload je cv

  Wil je voordat je dit doet eerst nog meer weten? Dan kun je gerust met ons bellen of mailen. Bel met Ileen op 06-42996078 of mail je vraag naar ileen@goedgeschud.nl.

  Wacht niet met solliciteren, wij bekijken elke sollicitatie zodra die binnenkomt.  

  Zoek ons op

  Heb je een vraag? Of wil je gewoon een keer koffie drinken? Bel een van ons of neem contact op via het contactformulier.

  Groeten van Frank, Arthur, Marlies, Sophie, Lieke, Jerke, Eva, Stella, Noa, Renée, Morris, Anne, Jasper, Bas, Ileen & Maaike