Wij zoeken een

Junior adviseur die impact wil maken in de maatschappij (vacature gesloten)

Ben jij slim, ondernemend, creatief, universitair geschoold en wil je maatschappelijke impact maken? Wil je adviseren over harde en zachte verandering in organisaties? Ben jij een scherpe onderzoeker die met verrassende inzichten komt? En wil je hiernaast meebouwen aan een ambitieuze startup? Dan ben jij op zoek naar ons!

 

Over Goed geschud

Goed geschud is een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in taaie en strategische vraagstukken in het maatschappelijk domein. We zijn denkers én doeners die zorgen voor beweging. Dat is meer dan een opdracht uitvoeren, dat is blijvend inspiratie achterlaten. Wij maken organisaties sterker en beter. Dit doen we met humor en relativering, maar ook met een flinke portie eerlijkheid. Kun je daar tegen?

Na jarenlange leidinggevende en advieservaring bij toonaangevende organisaties zoals Berenschot,  ING en ROC van Amsterdam en Flevoland zijn we in 2019 Goed geschud begonnen. We zijn het afgelopen jaar hard gegroeid en in onze jacht naar nog meer impact op zoek naar versterking!

Over jou

Jij durft te verrassen, bent goudeerlijk en vindingrijk. Je beschikt over een academische opleiding en bent bovengemiddeld maatschappelijk betrokken. Je heb 0 tot 3 jaar werkervaring, bent ambitieus en wil aan de slag als adviseur. Bijvoorbeeld bij organisaties die op zoek zijn naar innovatieve ideeën voor meer impact, teams die slimmer willen samenwerken of een gemeente die beleid wil ontwikkelen dat echt werkt. Het is een pre als je sterk bent in het maken van kwantitatieve analyses. Wij willen elke dag leren en dat wil jij ook. Je wilt nieuwe ervaringen opdoen en meebouwen aan een groeiende startup met ambitie!

Wat bieden wij

Een goede leerschool om je verder te ontwikkelen in het adviesvak met ruimte voor je eigen accenten. Van het meedraaien van complexe trajecten, onderzoek in politiek gevoelige dossiers tot het geven van trainingen. In elke opdracht werk je samen met een van ons. Je wordt intensief gecoacht en begeleid.

Wij geven veel vrijheid, uitdaging en verantwoordelijkheid. Je werkt aan verschillende adviesklussen bij zorgaanbieders, grote gemeenten en ROC’s. Onze standplaats is Utrecht, daar openen we dit jaar een nieuw kantoor. Natuurlijk bieden we een goed salaris (€2500-€3250) en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Je denkt mee over de koers van ons bureau. Jouw bijdrage aan ons bureau vinden we belangrijker dan het aantal gewerkte dagen. Je kiest je eigen hoeveelheid vakantiedagen en mag onbeperkt reizen met het OV. Scholing is vanzelfsprekend. En, on top of it all: we hebben onbeperkt chocolade in huis.

 

Tijd voor opschudding?

Kun je uitleggen waarom wij een match zijn? Stuur jouw verhaal met cv voor 17 augustus (vervroegd) naar frank@goedgeschud.nl. Bel Frank gerust als je vragen hebt op 06-13920292.

Heb je onze interesse gewekt? Dan nodigen we je uiterlijk 19 augustus uit voor een gesprek en een analytische test. Zijn jij en wij nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je uit om je tanden te zetten in een uitdagende casus en een tweede gesprek. Bij een positief resultaat nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.