Wij zoeken een

Junior adviseur die impact wil hebben in de maatschappij

Ben jij slim, ondernemend, creatief, universitair geschoold en wil je maatschappelijke impact hebben? Wil je adviseren over strategische vraagstukken? Over harde en zachte verandering in organisaties? Ben jij een scherpe onderzoeker die met verrassende inzichten komt? En wil je hiernaast meebouwen aan een ambitieuze startup? Dan ben jij op zoek naar ons! 

Over Goed geschud

Goed geschud is een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in taaie en strategische vraagstukken in het maatschappelijk domein. Wij maken organisaties sterker en beter. Dit doen we met humor en met een flinke portie eerlijkheid. Kun jij daar tegen?

Na jarenlange leidinggevende en advieservaring bij toonaangevende organisaties zoals Berenschot,  ING en ROC van Amsterdam en Flevoland zijn we in 2019 Goed geschud begonnen. We zijn het afgelopen jaar hard gegroeid en op jacht naar nog meer impact zoeken we versterking!

Over jou

Je beschikt over een academische opleiding en bent bovengemiddeld maatschappelijk betrokken. Jij durft te verrassen, bent goudeerlijk en vindingrijk. Je heb 0 tot 3 jaar werkervaring, bent ambitieus en wil werken als adviseur. Het is een pre als je sterk bent in het maken van kwantitatieve analyses. Wij willen elke dag leren en dat wil jij ook. Je wilt meebouwen aan een groeiende startup met ambitie!

Wat bieden wij

Je werkt aan complexe trajecten bij zorgaanbieders, grote gemeenten en scholen. Je ontwikkelt bijvoorbeeld innovatieve ideeën voor meer impact, onderzoekt een politiek gevoelig dossier om zo te komen tot oplossingen die werken of je ontwerpt een gedurfde nieuwe strategie voor een organisatie waar vernieuwing nodig is. Wij geven veel vrijheid, uitdaging en verantwoordelijkheid.

Wij bieden een goede begeleiding om je verder te ontwikkelen in het adviesvak met ruimte voor je eigen accenten. Onze standplaats is Utrecht waar we een prettig kantoor hebben. Natuurlijk bieden we een goed salaris (€2500-€3250) en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw bijdrage aan ons bureau vinden we belangrijker dan het aantal gewerkte dagen. Je kiest je eigen hoeveelheid vakantiedagen en mag onbeperkt reizen met het OV. Scholing is vanzelfsprekend.

 

Solliciteer

 

 

Tijd voor opschudding?

Solliciteer hier vóór 8 maart! Bel Marlies als je vragen hebt op 06-57997209.

Heb je onze interesse gewekt? Dan nodigen we je uiterlijk 15 maart uit voor een gesprek op 18 maart. Zijn jij en wij nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je uit om je tanden te zetten in een uitdagende casus tijdens een tweede gesprek. Bij een positief resultaat volgt een arbeidsvoorwaardengesprek.