Emily

Allwood

Emily wil dat iedereen in de samenleving mee kan doen en zichzelf kan zijn. Met haar ervaring en een glimlach weet ze makkelijk contact te maken en mensen te enthousiasmeren om samen te werken. Ze is doortastend en wil graag zaken tot op de bodem uitzoeken.

Door haar achtergrond in de zorg wil Emily graag dingen beter maken. Ze gelooft dat kleine stapjes ook al een groot verschil kunnen maken. Waarom zouden we dingen onnodig moeilijk maken? Door oog te hebben voor de mensen om wie het gaat en goed te luisteren, boekt Emily op een creatieve en concrete manier resultaten die ertoe doen.

Emily werkte vijf jaar als projectleider, adviseur en trainer bij Pharos, expertisecentrum gezondheidsverschillen. Hier zette ze zich met passie in om gezondheid en welzijn van o.a. vluchtelingenvrouwen in Nederland te verbeteren. Met deze zelfde passie zal ze zich inzetten als medior adviseur bij Goed geschud om impact te maken in het bredere maatschappelijk domein. Impact die de boel daadwerkelijk zal opschudden.