Strategie en beleid

Strategie en beleid

Strategie

Scherp krijgen waar je naar toe wilt. We krijgen de juiste informatie naar boven en vertalen deze samen met jullie naar een heldere route. Het pad dat achteraf logisch is.
Met ons hoofd en hart stellen we vlijmscherpe vragen om tot de kern door te dringen. Op zoek naar een verhaal dat de inspiratie biedt om doelen te bereiken. Dat rekening houdt met een omgeving die nooit stil staat. Dat doen we voor scholen, zorginstellingen en overheden.

We starten met inventariseren waar je organisatie staat in haar omgeving. We verkennen innovatieve business modellen en inspirerende toekomstbeelden. Met elkaar maken we scenario's voor de toekomst. Hier laten we twijfel toe. Op zoek naar waar het echt om gaat. Van daaruit bouwen we aan een verhaal dat toekomstbestendig is. Zo wordt iedere organisatie sterker.

Beleid

Hoe verloopt de samenwerking tussen partijen? Welke maatschappelijke impact willen we bereiken? Al het overheidsbeleid is gericht op het creëren van publieke meerwaarde. De ene keer lukt dit beter dan de andere keer. We brengen de beleidskeuzes in beeld en leggen de vinger op de zere plek. Zonder balast en in alle scherpte. We zijn ervaren in het organiseren van publiek-private samenwerking en kennen de valkuilen. Hierbij zijn we altijd op zoek naar impact.

Meer weten? Vraag Frank. 

frank@goedschud.nl 
06-13920292

toekomsttafels

Toekomsttafels: Wat is het waard om vast te houden uit de coronatijd?

De komende tijd willen we de inzichten van docenten, schoolleiders, opleidingsmanagers en directeuren over het onderwijs na corona. Dit doen we tijdens drie digitale toekomsttafels. Meld je aan!

Lees verder

Nieuwe Wet Inburgering Gemeenten: heb lef en toon visie!

Na een kritisch stuk in de VK over taalscholen hier een hoopvol stuk over de nieuwe Wet Inburgering. Dé kans voor gemeenten om regie te pakken en te zorgen voor een succesvolle inburgering.

Lees verder

Samen hybride 3/3

Hybride onderwijs. Met dit whitepaper willen we inspireren en prikkelen. We lichten mooie voorbeelden uit en delen leerervaringen. Vandaag deel 3: succesfactoren.

Lees verder
Amsterdam hybride onderwijs goed geschud

Samen hybride 2/3

Onderwijs op het dak van de RAI en in de Amsterdamse grachten: hybride onderwijs deel 2.

Lees verder

Samen hybride 1/3

Hybride onderwijs in de stad waar de overhemden opgestroopte mouwen hebben.

Lees verder
Ons portfolio
publiek private samenwerking

Wat is dé strategie voor een veilig ondernemersklimaat?

Met een aktiegerichte benadering worden concrete resultaten voor ondernemers geboekt.

Lees verder

Dagbesteding in corona tijd

Fijn gevoel om in deze Coronatijd wat te kunnen betekenen voor kwetsbare ouderen en gepassioneerde zorgprofessionals! We hebben de krachten...

Lees verder