Download hier onze

10 tips voor een succesvolle online studiedag

Wees eens heel eerlijk: hoeveel studiedagen zijn er sinds maart 2020 bij jouw onderwijsinstelling niet door gegaan?

 

Elke afgelaste studiemiddag is er, wat ons betreft, één te veel. Want juist nu is samen leren, samen refelecteren en, niet te vergeten, samen lol hebben erg belangrijk. Om je heen zie je het gebeuren, collega's en vakgenoten komen terecht in een dagelijkse sleur van thuiswerken en zoom-sessies, waardoor ze inmiddels uitgeblust achter hun laptop zitten. Funest voor zowel het werkplezier als de kwaliteit van het geleverde werk.

Toegegeven, het is lastig om in deze tijden een goede studiedag te organiseren. Maar het kan en moet, en wij weten hoe. Wij helpen je graag om ook voor jouw organisatie een succesvolle online studiemiddag te organiseren. We kunnen je geheel ontzorgen en alles voor je regelen, maar ook samen kijken wat de leerbehoefte is en een programma op maat maken. In alle gevallen schakelen we ons grote netwerk in om er samen een succes van te maken.

Als voorproefje geven we je alvast een paar tips voor een geslaagde online studiemiddag:

 1. Stel een duidelijk doel. Elke succesvolle bijeenkomst begint met een duidelijk doel.
 2. Bedenk het vervolg. Bedenk van tevoren hoe het vervolg eruit ziet.
 3. Regel technische ondersteuning. Voorkom bepaalde situaties door het inschakelen van technische ondersteuning.

Benieuwd naar de overige tips? Je downloadt ze hieronder! Heel veel leesplezier. En mochten we je ergens bij kunnen ondersteunen? Laat het ons vooral weten.

De start naar een succesvolle online studiedag

   

  Over Goed geschud

  Goed geschud is een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in taaie en strategische vraagstukken in het maatschappelijk domein. We zijn denkers én doeners die zorgen voor beweging. Dat is meer dan een opdracht uitvoeren, dat is blijvend inspiratie achterlaten. Wij maken organisaties sterker en beter. Dit doen we met humor en relativering, maar ook met een flinke portie eerlijkheid. Kun je daar tegen?

  Na jarenlange leidinggevende en advieservaring bij toonaangevende organisaties zoals Berenschot,  ING en ROC van Amsterdam en Flevoland zijn we in 2019 Goed geschud begonnen. We zijn het afgelopen jaar hard gegroeid en op jacht naar nog meer impact op zoek naar versterkingen!

  Frank Maas - Goed geschud
  Wil jij meer informatie over een succesvolle online studiedag?

  Neem dan eens contact op met Frank. Frank helpt je graag bij het vinden van een antwoord op jouw vraag. Je kan Frank bereiken door een mail te sturen naar frank@goedgeschud.nl of door hem te bellen op 06 13 92 02 92