Hybride onderwijs

Download hier onze

Whitepaper over Hybride Onderwijs

Hybride Onderwijs is een onderwerp dat steeds vaker voorbij komt. Maar wat is hybride onderwijs precies? en hoe pas je het toe? Wij vertellen je graag de vijf succesfactoren van hybride onderwijs in onze gratis whitepaper. Je download hem hier. 

 

Download hier

Over Goed geschud

Goed geschud is een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in taaie en strategische vraagstukken in het maatschappelijk domein. We zijn denkers én doeners die zorgen voor beweging. Dat is meer dan een opdracht uitvoeren, dat is blijvend inspiratie achterlaten. Wij maken organisaties sterker en beter. Dit doen we met humor en relativering, maar ook met een flinke portie eerlijkheid. Kun je daar tegen?

Na jarenlange leidinggevende en advieservaring bij toonaangevende organisaties zoals Berenschot,  ING en ROC van Amsterdam en Flevoland zijn we in 2019 Goed geschud begonnen. We zijn het afgelopen jaar hard gegroeid en op jacht naar nog meer impact op zoek naar versterkingen!

Frank Maas - Goed geschud
Wil jij meer informatie over hybride onderwijs?

Neem dan eens contact op met Frank. Frank helpt je graag bij het vinden van een antwoord op jouw vraag. Je kan Frank bereiken door een mail te sturen naar frank@goedgeschud.nl of door hem te bellen op 06 13920292