hybride leeromgeving

Hybride Onderwijs. Wat houdt het precies in? En hoe voeren we het door binnen een bestaand beleid? Deze vragen beantwoorden wij graag voor u in onze whitepaper gericht op hybride onderwijs. Het succes van hybride onderwijs is afhankelijk van de voorbereiding, sturing en begeleiding van het leren en de kenmerken van de werkplek.

 

Uit de praktijk en literatuur komt een aantal factoren naar voren die bijdragen aan het met succes bouwen aan hybride onderwijs. Een van deze succesfactoren is het besteden van aandacht aan de onder- en bovenstroom van een organisatie. Werken in een heldere structuur met een goed projectplan en duidelijke afspraken over besluitvorming zorgt dat er geen ruis ontstaat in de onderstroom.

Bent u benieuwd naar de overige succesfactoren? Download dan onze gratis whitepaper hieronder!

Download onze gratis whitepaper

     

    Over Goed geschud

    Goed geschud is een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in taaie en strategische vraagstukken in het maatschappelijk domein. We zijn denkers én doeners die zorgen voor beweging. Dat is meer dan een opdracht uitvoeren, dat is blijvend inspiratie achterlaten. Wij maken organisaties sterker en beter. Dit doen we met humor en relativering, maar ook met een flinke portie eerlijkheid. Kun je daar tegen?

    Na jarenlange leidinggevende en advieservaring bij toonaangevende organisaties zoals Berenschot,  ING en ROC van Amsterdam en Flevoland zijn we in 2019 Goed geschud begonnen. Wil jij meer weten over een hybride leeromgeving? Neem dan contact op met Frank. Hij vertelt je graag meer over dit onderwerp en helpt je graag verder. Frank is via mail bereikbaar of telefonisch op het volgende telefoonnummer: 06 139202992